MKB website pakket: alles wat u nodig heeft voor een succesvolle website

MKB website pakket: alles wat u nodig heeft voor een succesvolle website

MKB website pakket

Een website is tegenwoordig onmisbaar voor elk bedrijf, groot of klein. Het is de digitale visitekaart die je klanten en/of potentiële klanten te zien krijgen. Het is daarom van groot belang om te zorgen dat uw website professioneel oogt en voldoet aan de wensen en eisen van uw doelgroep. Een goed ontworpen en functionerende website kan bijdragen aan een hogere online zichtbaarheid en daarmee meer verkeer en conversies genereren.

Met ons MKB website pakket bieden wij jou alles aan wat er nodig is nodig voor een succesvolle website. Als webdesigners en SEO-specialist zorg ik voor een website die voldoet aan de laatste eisen op het gebied van design en techniek. Daarnaast bied ik u ook ondersteuning bij zoekmachine optimalisatie (SEO), zodat uw website hoger in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google komt te staan.

Waarom kiezen voor ons MKB website pakket?

Mijn MKB website pakket is speciaal ontwikkeld voor de kleine en middelgrote ondernemingen die op zoek zijn naar een betaalbare oplossing voor een professionele website. Wij bieden u de volgende voordelen:

 • Professioneel webdesign op maat
 • Technische ondersteuning en onderhoud
 • Zoekmachine optimalisatie (SEO)
 • Snelle en betrouwbare webhosting
 • Eenvoudige beheeromgeving
 • Responsieve en mobielvriendelijke website

Met mijn MKB website pakket krijg jij dus niet alleen een website die er professioneel uitziet en goed functioneert, maar ook ondersteuning bij zoekmachine optimalisatie en snelle en betrouwbare webhosting. Hierdoor kunt u zich volledig richten op uw kernactiviteiten, terwijl ik mij bezighoud met de technische kant van je website. Zo kan jij je gewoon focussen op je core business terwijl er klanten via online kanalen binnenkomen

Website laten maken in WordPress met mobiel design

Verhoog je online zichtbaarheid met mijn SEO-ondersteuning

Naast een professioneel webdesign is zoekmachine optimalisatie (SEO) ook van groot belang voor een succesvolle website. Het doel van SEO is om je website hoger in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google te laten verschijnen, zodat uw doelgroep u makkelijker online kan vinden, en jou kiest boven de concurrent.

Met het MKB website pakket bied ik jou daarom ook ondersteuning bij SEO. Als Freelance SEO-specialist zorgen ervoor dat uw website voldoet aan de laatste eisen op het gebied van zoekmachine optimalisatie, zodat uw website stijgt in de zoekresultaten.

De voordelen van SEO voor je website

 • Meer verkeer naar je website
 • Hogere online zichtbaarheid
 • Betere vindbaarheid voor uw doelgroep
 • Verhoogde conversies en verkoop
 • Meer vertrouwen in uw bedrijf bij uw doelgroep

Onze aanpak voor SEO

Als specialist volg ik een beproefde aanpak voor SEO, waarbij ik onder andere werk aan de volgende aspecten:

 • Zoekwoordonderzoek: we bepalen de zoekwoorden waarop uw website gevonden moet worden en optimaliseren uw website hierop.
 • Technische optimalisatie: we zorgen ervoor dat uw website technisch in orde is en voldoet aan de laatste eisen op het gebied van SEO.
 • Content optimalisatie: ik zorgen voor kwalitatief hoogwaardige content die is geoptimaliseerd voor zoekmachines en uw doelgroep.
 • Linkbuilding: we werken aan de verbetering van de linkstructuur van uw website, zodat zoekmachines uw website beter kunnen begrijpen en waarderen.

Bent jij klaar voor een succesvolle website voor uw MKB-onderneming?

Met ons MKB website pakket krijg jij alles wat je nodig hebt voor een professionele en succesvolle website. Webdesign, technische ondersteuning en SEO-ondersteuning. Een website trekt voor jou 24/7 potentiële klanten aan, zelfs als u slaapt of niet achter je computer zit. Een website is daarom een belangrijk marketingtool voor je bedrijf. Tegelijk presenteren en te verkopen aan je klanten. Zorg er daarom voor dat je website up-to-date, gebruiksvriendelijk en professioneel is om uw kans op conversie te vergroten. Bespreek de mogelijkheden met ons voor jouw MKB website pakket

 

Logo, Marketing, Website

020 – 30 86 777

Veelgestelde Vragen over het MKB Website Pakket

 

Wat is het MKB Website Pakket?

Het MKB Website Pakket is de totaal oplossing rond het vraagstuk van het hebben en managen van een website/webshop. Het pakket bevat alles wat jij nodig hebt om je bedrijf succesvol te presenteren op het internet, van webdesign tot zoekmachineoptimalisatie.

Wat zit er in het MKB Website Pakket?

Het MKB Website Pakket bevat onder andere:

 • Een professioneel ontworpen en ontwikkelde website
 • Zoekmachineoptimalisatie
 • Social media integratie
 • Content management systeem
 • Analyse en rapportage van bezoekersgegevens

Hoe lang duurt het voordat mijn website online is?

De tijdsduur voor het ontwikkelen van je website is afhankelijk van de grootte en complexiteit van uw project. Ga voor livegang van jouw nieuwe website uit van 1-2 weken.

Kan ik mijn website later nog aanpassen?

Ja, je kunt jouw website op elk gewenst moment aanpassen met behulp van ons eenvoudige content management systeem. Je kunt bijvoorbeeld nieuwe pagina’s toevoegen, tekst wijzigen of afbeeldingen uploaden.

Kan ik mijn website ook op mobiele apparaten bekijken?

Ja, je website is ontworpen en ontwikkeld om op alle apparaten, waaronder smartphones en tablets, goed te functioneren. De website zal dus volledige responsief zijn.

Wordt mijn website geoptimaliseerd voor zoekmachines?

Ja, zoekmachineoptimalisatie is onderdeel van het MKB Website Pakket. Als SEO-specialist zorg ik ervoor dat je website goed vindbaar is in zoekmachines, zodat je goed wordt gevonden door potentiële.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *